Tuesday, October 22, 2019

 

 Порталот www.nato.mk е проект на Здружението ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНИ ПОЛИТИКИ Скопје.

Контакт: contact@nato.mk

 Уредник: М-р Фатима Салифоска
Веб администратор: Филип Пановски