Црна Гора која е полноправна членка на НАТО од минатата година се чини дека е на “правиот пат” бидејќи сега постојат и НАТО налепници за вибер – коментираат на социјалните мрежи.

“Црна Гора навистина оди до крај. Постојат и НАТО стикери за вибер” е еден од коментарите на твитер

.